Dit zijn pas badspeeltjes!

logo.jpg

Hier vind je al de door de leden en mij gevangen Bad1djes, je mag ze lenen als je ze ongeschonden terugbrengt!  thumbs-up.gif

Bad1dje gevangen? Zet het op de club bij nieuw binnen. Totaal onbeveerde Bad1djes worden niet goedgekeurd, dus geen 18+. Bij goedkeuring komt hij in een van de fotoalbums en wordt jou naam vermeld als vangster/vanger ;) Voor beroemde Bad1djes ben je welkom bij:

b1_banner.jpg


Eigen banners:

903%2520-%2520clubhuisbanner.gif

banner(1).gif

Al de hier en in de fotoalbums afgebeelde Bad1djes zijn vóór plaatsing goedgekeurd door de BBV*

bath.gif*BBV: Bossche Bad1djes Vereniging 

bath(1).gif nb: Bad1djes en ~Bad1djes~ zijn ©

hartje_250_bordeaux…

Beached Bad1dje


Badeendjes... ja, je leest het goed. De meest letterlijke vorm is een eendje van rubber dat Ernie uit Sesamstraat vrolijk en wel laat dobberen in zijn bad. En... wacht, eigenlijk is dat bijna hetzelfde als de ándere populaire betekenis van het woord. Want zeg nou zelf, wie zou er niet met een speeltje, een buitengewoon aantrekkelijk 'bad1dje' een warm bad willen delen? Het is de 'ondeugende' kant van onze kranteigenaar Marilyn_Presley, ook wel Wilma, en guess what? Haar club, Bad1djes, is binnenkort jarig, want hij bestaat al sinds 25 juni 2002!

De club moedigt haar leden met verve aan om hun speciale badeendjes te delen, mits ze niet helemaal naakt zijn. Het is dan ook absoluut geen 18+ club, en dat is ook wel weer verfrissend. En wacht, er is nog een andere Badeendjes club, ook van Wilma, waar voornamelijk bekende personen schaars gekleed worden verzameld. Ondergetekende redacteur is een blauwe maandag ook lid geweest van die club, tot het thema rond Shawn Mendes zelfs hem te machtig werd!

Durf jij het aan? In elk geval, alvast van harte gefeliciteerd met het jubileum, Wilma, en veel succes met het vangen van nieuwe badeendjes!

Bedankt Marcel van Het Clubs Dagblad

Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: